Britt jensen / brittjensen.dk

Britt Jensen er Socialdemokratisk Viceborgmester i Rødovre Kommune, og stod over for at skulle fejre sit 25 års jubilæum, som politiker.
I den forbindelse ønskede Britt at få skabt et personligt website- samt logo, som kunne matche hende- og dét parti hun repræsenterer.
Kreativa stod for design, billedvalg samt udvikling/og implementering i WordPress.

Websitet omfavner Britts person- samt politiske fokusområder. Der lægges vægt på de røde nuancer, da det er vigtigt at den besøgende kan se, hvilket parti Britt repræsenterer. Stilen er enkel, men også feminin.
Der er derudover også skabt et galleri, som viser Britts passionerede arbejde og de mennesker hun møder.

Logoet er enkelt, tegnet i en fin streg, og tager udgangspunkt i den Socialdemokratiske rose, for at underbygge det feminine. Fonten er ren og simpel, for at fastholde den enkle stil – og ikke mindst, Britts ønske om at det ikke måtte blive for pompøst.

Kreativa overdragede afslutningsvis websitet til Britt, og gav en grundig web-gennemgang samt vedlagde en manual, til fremtidig vedligeholdelse.

Britt har yderligere tegnet en vedligeholdelsesaftale med Kreativa, som sikre hende løbende opdateringer og generel vedligeholdelse.

besøg websitet
Arbejdes områder

Logo, Webdesign og integrering, i WordPress, Vedligeholdelse.

Dato

2019

Sagt af Britt Jensen:

“Jeg kan give Charlotte Østerø de bedste anbefalinger. Hun har udviklet min nye hjemmeside.

Hun har været meget kreativ, iderig og imødekommende over mine ønsker og ideer.

Hun har udviklet en professionel hjemmeside, som matcher mit politiske arbejde og på meget seriøs og professionel vis fortæller om mine politiske prioriteringer og ambitioner.

Jeg er meget glad for min nye hjemmeside”.