Charlotte Østerø er den kreativ(a) sjæl, bag Kreativa!

Med en uddannelse i Digital Konceptudvikling og Grafisk Design har Charlotte Østerø siden 2007 har arbejdet inden for den grafiske- og digitale branche – på bureau, som freelancer og konsulent, med selvstændige kunder samt som marketingmanager.

“Passionen for det grafiske udtryk og interessen for fremtiden, og dens digitale muligheder samt måden vi kommunikerer, har altid gjort mig nysgerrig, undersøgende og driver mig i mit arbejde”.

Med mange år ‘bag rettet’ er der skabt et stort branchekendskab med et udvidet netværk, således at der altid kan trækkes på dygtige virksomheder og freelancere, som kan bistå med ekspertviden. På den måde holdes kompetencer og viden altid opdateret, så jeres virksomhed er optimeret og følger med tiden.

Kontakt Kreativa

“Se nye muligheder og lad de kreative opgaver blive en leg”

Webdesign & visuel identitet

Hvis du ønsker en Kreativ hjemmeside, hvor billeder, farver, tekst og design spiller sammen, skal du give Charlotte et kald.

Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Charlotte!

Florence Noer, Psykolog og indehaver af Emotion Center

“Kommer med gode indspark og idéer og følger den hele vejen til dørs, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i trygge- og kyndige hænder.”.

Jeg har benyttet mig af Charlottes grafiske evner til udformning- og udførelse af både ditteyoung.dk og d-evelopment.dk, samt brochurer, visitkort, kopdesign mv. Charlotte/ Kreativa er blevet min faste grafiker og webdesigner.

Charlotte er meget kreativ, kommer med gode indspark og idéer og følger det hele vejen til dørs, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i trygge- og kyndige hænder.

Jeg kan til hver en tid varmt anbefale Charlotte.

Ditte Young / Coach, Forfatter og Psykoterapeut