Om Kreativa

Se nye muligheder – og lad de kreative opgaver blive en leg.

Kreativa har i over 10 år assisteret store- og små virksomheder, både som freelancer, eller er blevet hyret ind til specifikke projekter.
KREATIVA er specialist i visuel kommunikation, WordPress, SEO tekster og Sociale Medier.

Hvorfor Kreativa?

Med passion- og viden inden for salg, markedsføring – og ikke mindst det grafiske udtryk, kan Kreativa optimere jeres virksomhed!

Kreativa samarbejder med en række talentfulde freelancere- og virksomheder, som hentes ind, alt afhængig af projektet. Derved er Kreativa altid opdateret med de nyeste muligheder og hvad der rør sig!

Kontakt Kreativa

Personen bag

Kreativa er ejet af Charlotte Østerø, som har flere års erfaring inden for det digitale- samt grafiske område. Dette både i bureau sammenhæng, og som tidligere marketingsansvarlig, og senest som selvstændig.

Fast tilknyttet til virksomheden, er Kreativas egen Tech ekspert, Alex, som bistår med mind-blowing teknisk kunnen.

/ tech@kreativa.dk

Webdesign & visuel identitet

Hvis du ønsker en Kreativ hjemmeside, hvor billeder, farver, tekst og design spiller sammen, skal du give Charlotte et kald.

Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Charlotte!

Florence Noer, Psykolog og indehaver af Emotion Center

“Kommer med gode indspark og idéer og følger den hele vejen til dørs, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i trygge- og kyndige hænder.”.

Jeg har benyttet mig af Charlottes grafiske evner til udformning- og udførelse af både ditteyoung.dk og d-evelopment.dk, samt brochurer, visitkort, kopdesign mv. Charlotte/ Kreativa er blevet min faste grafiker og webdesigner.

Charlotte er meget kreativ, kommer med gode indspark og idéer og følger det hele vejen til dørs, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i trygge- og kyndige hænder.

Jeg kan til hver en tid varmt anbefale Charlotte.

Ditte Young / Coach, Forfatter og Psykoterapeut