Kreativa har en coachende tilgang til dit projekt, – og fungerer som din personlige- og rådgivende sparringspartner. Det er alfa omega, at du går fra et “Kreativa møde” mere beriget, klogere samt afklaret, i forhold til din virksomhed og dit projekt.

Web

Kreativa udvikler responsive websites/ og shops i WordPress. Nemme at vedligeholde, med designs, som matcher jeres virksomhed.

Identitet

Den visuelle identitet har stor betyning for virksomheden – den skal matche ånden og hvad virksomhed ønsker at signalerer.

Social media

Spred kendskabet til jeres brand og kom tættere kunderne, enten vha fast SoMe vedligeholdelse, eller en strukturet plan.

Hvorfor Kreativa?

Med en kæmpe passion og viden, inden for salg, markedsføring – samt det grafiske udtryk, kan Kreativa hjælpe din virksomhed!
Kreativa samarbejder med en række talentfulde freelancere- og virksomheder, som hentes ind, alt afhængig af projektet. Derved er Kreativa altid opdateret med de nyeste muligheder og hvad der rør sig!

Ska’ vi samarbejde?

Kreativa er blevet til, med det formål at skabe en kompetent og venlig virksomhed, så du som kunde, altid er sikret den bedste service og højeste kvalitet. Lyder det som noget for dig? Så kontakt Kreativa.

Kontakt Kreativa

Nogle af KREATIVA tidligere legekammerater