Om Kreativa

“Se nye muligheder – og lad de kreative opgaver blive en leg”

Specialist i Visuel Kommunikation, Konceptudvikling, Copywriting, WordPress, Sociale Medier og Digital marketing.

Hvorfor Kreativa?

Med passion- og viden inden for salg, markedsføring – og ikke mindst det grafiske udtryk, kan Kreativa optimere jeres virksomhed!

Kreativa har et udvidet netværk og samarbejder med en række talentfulde freelancere- og virksomheder, som hentes ind, alt afhængig af projektet. Derved er Kreativa, og ikke mindst du, altid opdateret med de nyeste muligheder og hvad der rør sig!

Kontakt Kreativa

Charlotte Østerø

Bag Kreativa, står Charlotte Østerø, som siden 2007 har arbejdet inden for den digitale- og grafiske branche – både fra bureau, som selvstændig og freelancer, og som marketingsansvarlig.

Webdesign & visuel identitet

Hvis du ønsker en Kreativ hjemmeside, hvor billeder, farver, tekst og design spiller sammen, skal du give Charlotte et kald.

Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Charlotte!

Florence Noer, Psykolog og indehaver af Emotion Center

“Kommer med gode indspark og idéer og følger den hele vejen til dørs, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i trygge- og kyndige hænder.”.

Jeg har benyttet mig af Charlottes grafiske evner til udformning- og udførelse af både ditteyoung.dk og d-evelopment.dk, samt brochurer, visitkort, kopdesign mv. Charlotte/ Kreativa er blevet min faste grafiker og webdesigner.

Charlotte er meget kreativ, kommer med gode indspark og idéer og følger det hele vejen til dørs, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i trygge- og kyndige hænder.

Jeg kan til hver en tid varmt anbefale Charlotte.

Ditte Young / Coach, Forfatter og Psykoterapeut