Visuel identitel og Web til Ditte Young

Ditte Young tilbyder to forskellige typer ydelser, hvorfor det var vigtigt for hende, at få opdelt indholdet på hendes websites. Vi valgte at oprette en landingpage og derved opdele indholdet på: ditteyoung.dk og d-evelopment.dk.
Designet skulle være blødt og feminint og det ene website skulle inkluderer en webshop og et bookingsystem, hvor kunder kunne booke og betale inden konsultationen.
Kreativa lykkedes med begge websites, til stor glæde for Ditte.

Kop design – Illustration i een streg

Der skulle skabes en illustration, til at repræsenterer nogle forskellige ‘heste-pesonligheder’. Her skabte Kreativa 6 forskellige illustrationer, tegnet i een streg, med hesten i fokus, men grafisk illustreret med hver deres personlighedstype.

Kreativa har haft glæden af at udvikle Ditte Youngs visuelle identitet og webuniverser – dette inkluderer alt grafisk materiale, visitkort, foldere, rollups mv.

Arbejdes områder

Bookingsystem, Design, Visitkort, Visuel identitet, Webdesign & udvikling, Kopdesign

Dato

2019

Ditteyoung.dk

D-evelopment.dk

Det siger Ditte om samarbejdet

“Kommer med gode indspark og idéer og følger den hele vejen til dørs, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i trygge- og kyndige hænder”.

Jeg har benyttet mig af Charlottes grafiske evner til udformning- og udførelse af både ditteyoung.dk og d-evelopment.dk, samt brochurer, visitkort, kopdesign mv. Charlotte er blevet min faste grafiker og webdesigner.

Charlotte er meget kreativ, kommer med gode indspark og idéer og følger det hele vejen til dørs, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i trygge- og kyndige hænder.

Jeg kan til hver en tid varmt anbefale Charlotte.

Ditte Young / Coach, Forfatter og Psykoterapeut