Kreativa er i luften!

Hvis man konstant render rundt med ”den her” uafprøvet idé i hovedet, som der er god substans i og virker lovende, ja… hvorfor så ikke videreudvikle idéen, og gøre det til sit levebrød!? Det er præcis, hvad Kreativa har valgt at gøre.

Web, grafik & marketing

Kreativa er ikke blot en kreativ- og digital virksomhed. Kreativa rådgive kunder, om alt fra online tilstedeværelse, markedsføring, samt fungere som en ”ekstern” marketingafdeling /samarbejdspartner, for mindre virksomheder. Derved tilbyde Kreativa en komplet løsning, og hjælpe hele vejen rundt.

Få dit budskab ud

Mange virksomheder er ofte usikre på, hvordan de bedst muligt promovere deres website og deres ydelser, – og i det hele taget kommer i kontakt med deres kunder, f.eks. på de sociale medier. Her kan Kreativa ligeledes hjælpe.

Fokus på værdifuldt indhold

Vi har ”go-giver” mentalitet, og tror på man skal leverer værdi til sine kunder, for at få deres opmærksomhed og skabe ”like-ability”. Dette kan føre til mere trafik på websitet og derved mersalg.

Derudover kan Kreativa sørger for, at din tekst er optimeret i forhold til content marketing, – så din målgruppe fanger essensen af din virksomhed, og får det fulde udbytte af din ekspertise og produkter.

Kreativa glæder sig til at høre fra dig – og ikke mindst, at bidrage med nye idéer til dig- og din virksomhed!