Nyt logo til Airbnb

Hjerte, bøf, boobs… Det er såmen bare Beló!

Den online netværksmarkedsplads, Airbnb, hvor private folk via airbnb.com kan udleje deres bolig, kom i går på banen med et nyt ’look’ og logo, som bl.a. skal symbolisere samhørighed.

[subtitle]Brand make-over[/subtitle] Airbnb lancerede i går deres nye udseende – et re-design af deres logo og webdesign. Hele Airbnb oplevelsen har fået et stilfuldt make-over, som skal gøre det lettere for brugere at navigere på sitet, og som de selv siger ”i håb om, bedre at kunne afspejle de mennesker, der udgør Airbnb samfundet”.

Foruden, at Airbnb’s nye logo skal symbolisere samhørighed, ønsker de ligeledes at logoet, som har fået navnet ”Beló” skal ligne alt fra: et omvendt hjerte, bogstavet ’A’ for Airbnb, til en ’nål’ som viser den centrale placering på et kort (map pin).

Og det gør logoet bestemt også! Når det er sagt, så lever logoet pt. sit eget liv på nettet, da det også kan ligne… Tja, kært barn har mange navne! 😉

[subtitle]Tweets[/subtitle] Der har være godt gang i tweets og omtale at det nye logo. Heldigvis har Airbnb en dosis selvironi og svarede på en tweet fra @joeshoop, som skrev: ”logo looks like a weird butt”, hvorefter @Airbnb tweeted ”We prefer well-rounded”.
Kilde: blog.airbnb.com

Fundet på Nettet…
Et par “kreative” sjæle på nettet, har været igang med deres bud på Airbnb’s logo.

airbnb_3airbnb-hed-2014

 

airbnb_2

Kilde: airbnblogos.tumblr.com/

airbnb_1

airbnb_4
Kilde: buzzfeed.com/katienotopoulos/18-things-that-look-like-the-new-airbnb-logo