Valentines

Mange har efterhånden taget Valentines traditionen til sig, som siges at stamme fra 496 (e.v.t.) og blev opkaldt efter den romerske præst Valentin, som trodsede kejser Claudius II, der beordrede romerske soldater til ikke at gifte eller forlove sig. Valentin fortsatte med at vie de unge soldater, og som følge heraf blev arresteret, sat i fangenskab og senere henrettet ved halshugning den 14. februar. Den romerske-katolske kirke udnævnte ham efter hans død til helgen Sankt Valentin.

I løbet af de sidste år, er Valentines traditionen også rykket til Danmark og flere benytter dagen til at vise kærlighed, i form af gaver, blomster osv. – alt sammen ‘in the name of L.O.V.E!

Markedsføring

Når det kommer til markedsføring, så er Valentinesdag selvfølgelig også en fin anledning, samt oplagt mulighed, for virksomheder til at få et kommercielt budskab ud til deres målgruppe.

Og derfor, ingen Valentinesdag, uden et par kærligheds-reklamefilm, fra nogle kendte brands, – som fint benytter lejligheden til at skabe lidt opmærksomhed til sig selv, og deres brand.

Her er et lille udpluk af dette års Valentines reklamefilm.

HAPPY VALENTINE’S DAY!

https://www.youtube.com/watch?v=n9AZUAYLFKg#t=345